Avort the mission!

Wednesday, July 25, 2007



















Si se facu un studiu din care a rezultat ca 50% dintre femei au facut un avort si ca alte zeci de procente au facut 3-5 avorturi.
Astia ori sunt nebuni, ori au incurcat dreacu cifrele.
Nici nu stiu care ar putea fi datele demografice ale acestor femei. Mediu, educatie, venituri, stare civila.
Ar fi trist sa fie asa. Unii pleaca in Spania, altii pleaca in Germania si altii in America. Ceilalti sunt omorati inainte de a se naste, rezultand femei traumatizate.

Deci faceeti copii sau scrieti de 100 de ori pe tabla: Pastile, prezervative, diafragme, pelicule si geluri locale spermicide, sterilet, legarea trompelor, vasectomie si cele mai nesigure: coitus interruptus si metoda calendarului.

Si mai mult.
45% dintre repondenti au recunoscut ca ei sau partenerii au facut intrerupere. Luati pe sexe, femeile au recunoscut in proportie de 50%, de unde rezulta ca 5% au facut avort fara sa stie partenerii. Moaaama! Misto gagicile. Sa le dea Dumnezeu sanatate. Si Maica Domnului. :)

Alta.
Ca 80% dintre femei s-au maritat virgine.
Ca doar nu suntem tampiti sa credem de-astea.
Foarte tare frate! Inseamna ca s-au maritat cand aveau 10 ani. Sau la varste normale dupa care au divortat ca nu aveau nicio treaba pe plan sexual.
Sau studiul asta a fost facut cand s-a nascut Soros: in 1900, noaptea.

Isi mai doreste cineva sotie virgina? Sa ridice 2 degetele si sa lase privirea in pamant.

Hai sa fac o proorocire: Va reveni in moda virginitatea nuptiala. Sa vezi atunci ce de treaba or sa aiba ginecologii la reconstructie de himenuri ca de pastrare... :))

Despre cum se cunosc cuplurile.
1. Majoritatea - 33% - in vecinatate. Cum ar veni: Frumoasa-i vecina noastra, hai fata sa-ti arat coletia de timbre! Ai o ceapa, vecina? Veniti fetele sa jucam carti la mine ca pleaca mama in delegatie. Ce vremuri!
2. 12% - prin prieteni. Cere-i bah si tu numaru' lu' aia ca-mi place de ea sa moara mama.
3. 12% - la serviciu(hehehe). Vino draga sa-ti arat ce buget mare am (facut). Auzi merge careva la masa? Facem un team building? Prietenii stiu de ce!
4. 10% - spatii publice. Auzi? Ce mananci de esti asa frumoasa? E liber scaunul? Auzi? Ai idee unde e strada numarului tau de telefon?
5. 10% - scoala, facultate. Nu imi arati si mie problema(aceea)? O rezolvaam impreuna? Ce bine! Ne vedem in pauza mare.
6. 1% - internet. ASL PLS. LOL! BRB. THX. U2. BUZZ! BUZZ! BUZZ!


Si ultima.
Un roman din doi e homofob. 'reati ai 'reacu de poponari, cretzari, partzisti, indaratnici, pederasti, invertiti. Daca imi face ala avansuri il sparg(s-ar putea sa-i placa). Iete-te la el cum vorbeste! Ptiu! Huo!
Asa o fi si la femei? Se ataca lumea cand vede lesbiene? :))

1 comments:

Unknown said...

eu m-as insura cu o lesbiana, ca ar tot aduce pe acasa cate una in fiecare seara

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro