Capriciile gustului

Tuesday, February 26, 2008











Am descoperit, dupa mult timp in care am tot auzit de el, restaurantul Capricciosa. E acolo, stiti, vis-a-vis de aeroportul Baneasa. Strada e Ion Ionescu de la Brad, la numarul 2.

Foarte civilizat, curat, oamenii simpatici, iti recomanda papa bun si iti spun cine cu ce merge si ce sa bei dupa. Fara muzica proasta, fara ospatari care te pupa-n fund inutil, doar-doar le dai un bacsis mai gras: "Sefu', a fost bun?".

Si mancarea... vai, mancarea!

Ce cozze, cu ce sos, ce spaghetti cu fructe de mare, ce tagliatele cu somon si crevete, ce dulciuri, ce pizze, lasagna si ce peste. Uzi masa numai cand le vezi. Dupa ce ai terminat de mancat iti vine sa mai comanzi 3 portii cu toate ca esti plin. Plin da' bun!

Singurul minus pe care l-am putut gasi este compus din baietii de la pacare, care insista sa-ti spuna de trei ori ca au ei grija de masina, chiar daca ea e in fata sau in curtea restaurantului. Si, dupa ce mananci, se uita la tine fix de la iesire pana ajungi in dreptul lor sa te simti ca trebuie sa le dai bani. E drept ca de problema asta te lovesti cam peste tot.

0722 224 799. La rezervari cu voi! Si-o sa va fie bine. :D

0 comments:

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro