Politia loveste din nou

Wednesday, February 11, 2009


















Se da o amica. Se da o masina. A ei. Nou-nouta.
Fata noastra statea la semafor. In masina ei nou-nouta. Deodata se trezeste lovita din spate si proiectata in masina din fata.
Cand a coborat, masina din spate avea deja numerele date jos. De cei doi tigani care erau in ea.
Si care tot spuneau sa rezolve fara politie. Intamplator a ajuns un politist acolo. Care, dupa ce a vorbit deoparte cu umflatii, a inceput sa o chestioneze pe amica. Ca daca are numerele valide(avand numere rosii), ca sa-i dea actele, in timp ce aia doi strigau ca, da, sa o verifice, ca si daca sunt valide le face el sa nu mai fie. Si a amenintat-o ca o gaseste el dupa dosar si o nenoroceste. Toate astea de fata cu politistul.

Sa nu uit, soferul era beat, pasagerul spunandu-i intr-una sa stea in masina. A mai venit un politist care a spus sa nu o mai lungeasca si sa mearga la Candiano sa dea declaratii.

Sa recapitulam: politistul nu si-a dat numele, nu a verificat actele unei masini care nu avea numere(fiind, probabil, furata), nu a pus fiola unui sofer care era evident beat, nu a reactionat cand amica era amenintata de tigani si nu a luat numerele masinilor.

Evident ca cei doi nu s-au prezentat la politie. Evident ca amica isi face masina pe CASCO.

Ce-as fi facut eu?
1. politistul nu scapa fara sa isi dea numele, chiar daca ii dadeam un pumn, sau faceam scandal sa imi dea amenda, si tot ii aflam identitatea
2. nu scapa fara sa le verifice actele
3. nu scapa fara sa le puna etilotestul
4. sunam la 112 si spuneam ca un politist nu-si face datoria si tiganii ma ameninta si solicitam un sef de zona la fata locului
5. sunam la presa, televiziuni, ziare

O, Doamne! Cat scandal as fi facut...

Politia romana face iarasi dovada apartenentei ei la clanurile de infractori. Am mai spus-o: NU DAU DOI BANI PE VOI GUNOAIELOR!!

.

1 comments:

Unknown said...

Asta mergea la "Strazile iadului". Si-asa n-ai mai scris nimic acolo cam de multisor...

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro