Sfarcuri intensificate digital

Wednesday, May 20, 2009

Vine vara, bine-mi pare... ma rog. Treaba e ca voi, femeile, o sa umblati din ce in ce mai discret imbracate. Adica cu mai putine haine. Fuste tot mai scurte, maiouri minuscule, papucei invizibili, ca si lenjeria intima.

Partea pe care o dezbatem azi este partea superioara a trupului dezhainat. Adique partea pe care o acopera un maiou, un tricou, o camasa pe pielea goala. Lucru care, daca nu stiati(sic!), ii infioreaza pe barbati, ii face sa viseze si sa vrea mai mult. Isi sterg ochelarii de soare sau ii inlocuiesc cu cei de vedere, fac ochii mici daca sunt miopi si nu au ochelari, se opresc in loc sub variate pretexte in speranta ca vor capta mai mai multa informatie vizuala din zona bustului si se va vedea ceva. Intorc si capul, cine stie, poate se vede ceva printre coaste, din spate. Si galgaie ceva ce seama a Moaaaama ce &%&# avea aia!
Sa nu mai zic de situatia fericita cand, prin textila, se vad, uneori cu ajutorul divin al unei adieri racoroase, butoanele ce declanseaza apocaliptic testosteronul. Balele curg, calcaiele tropaie, muchii se incordeaza, buzele se tuguiaza, vocea devine tunatoare, cheile de la beemveu zornaie serpirian mai tare pe degete, creierul e strans ca intr-o casca, narile marite, limba se odihneste pe maleta d&g si ochii... Ei da, am ajuns unde trebuie. Pupilele se dilata, pleoapele se retrag in cap, globii ies din cap si se injecteaza. Pentru ce, v-ati putea intreba. Poate-poate se vede ceva!

Am o veste pentru femei: nu mai sunteti in siguranta! Programele folosite in scopuri comerciale se intorc importiva voastra sub degetele iscusite ale barbatilor. Finalitatea? Voila!














































































































































Mare atentie! Vin vremuri dezbracate.

0 comments:

Blog Widget by LinkWithin
toateBlogurile.ro